De vernietiging van datadragers

Conform DIN66399 tot zelfs veiligheidsklasse 6. Met Vernietigingscertificaat.

DIRECT MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN
keyboard_arrow_up

UW DATADRAGERS PROFESSIONEEL LATEN VERNIETIGEN?

RHENUS IS GESPECIALISEERD IN HET VEILIG EN GECERTIFICEERD VERNIETIGEN VAN DATADRAGERS

U wilt IT-apparatuur aan Rhenus & Mirec aanbieden voor refurbishing, part recovery of recycling? Maar er zitten nog datadragers in met gevoelige informatie?

Als u om veiligheidsredenen of welke andere reden dan ook uw datadragers niet wilt wissen, maar compleet wilt vernietigen, dan kan Rhenus Office Systems dit 100% veilig en gecertificeerd voor u doen. Datavernietiging gebeurt volgens de DIN 66399 norm en is mogelijk tot veiligheidsklasse 6. U ontvangt hiervan een Vernietigingscertificaat! Als enige in Nederland en België bieden wij een totaal en geheel gesloten en gecertificeerd proces. Van het veilig en vertrouwelijk inzamelen, transporteren, vernietigen en Weeelabex recyclen.

► Meer info 100% veilig vernietigen van datadragers op de Rhenus Datavernietigingswebsite

Rhenus Office Systems is gespecialiseerd in het vernietigen van datadragers zoals harde schijven, SSD's, USB-sticks, harddisken, HDD's, tapes, magneetbanden, films, etc.

Meer informatie of een offerte aanvragen voor vernietiging?

Neem contact met ons op.

Contactformulier
Vernietiging van datadragers kan on site, direct op uw locatie in onze mobiele shredderwagen, of off site, op een van onze beveiligde vernietigingslocaties. DIN66399, veiligheidsklasse tot 6 mogelijk. Met Vernietigingscertificaat en meer dan 100% AVG Proof.