Rhenus is uw professional als het gaat om veilige en betrouwbare vernietiging van overtollige producten, namaak artikelen, afgekeurde producten en meer, van metaal, textiel, kunststof, plastic. Wij rapporteren het vernietigingsproces en u ontvangt een Vernietigingscertificaat als bewijs.

Certificeringen van Rhenus

Veilig en professioneel met garanties en certificaten.

DIRECT INFO OF OFFERTE AANVRAGEN
keyboard_arrow_up

GA VOOR VEILIGHEID EN DUURZAAMHEID

RHENUS: UW PROFESSIONELE PARTNER

Onze certificeringen

Binnen de vakgebieden waarop Rhenus zich beweegt zijn heel wat wettelijke regels van toepassing. Voor de specifieke vernietiging, voor de bescherming van uw materialen, voor de veiligheid van onze klanten en medewerkers, voor de beveiliging van data en voor veilige en transparante processen. 

Dit betekent dat wij over nogal wat certificeringen beschikken en hier ook de nodige periodieke audits voor krijgen. Dat doen we strikt en graag om u professioneel van dienst te kunnen zijn en de gewenste garanties en certificaten af te kunnen geven. Als geen ander zijn onze medewerkers zich bewust van het belang dat u hecht aan alle high-security regels en maatregelen die wij nemen. 

 

Veilig en 100% betrouwbaar uw producten laten vernietigen door Rhenus. U ontvangt een Vernietigingscertificaat als bewijs.

Het Vernietigingscertificaat

Na productvernietiging ontvangt u van ons een Vernietigingscertificaat als bewijs voor de veilige vernietiging. Op het Vernietigingscertificaat vermelden wij:

- Welke materiaal er is vernietigd;

- De hoeveelheid en omvang van de containers;

- De aanleverdatum;

- De vernietigingsdatum;

- De vernietigingslocatie;

- De productvernietigingsklasse van de vernietiging.

Certificaat van vertrouwelijke vernietiging. Papiervernietiging, archiefvernietiging en het vernietigen van harde schijven en andere datadragers met Vernietigingscertificaat.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Contactformulier
Moet u goederen beveiligd, veilig, betrouwbaar en gecertificeerd vernietigen? Neem dan contact op met Rhenus.